Динамічний синтез кулачково-цівкових механізмів з переривчастим обертовим рухом вихідної ланки - Підгайчук, Я. О. (НТУ "ХПІ", 2008)
Стаття присвячена особливостям динамічному синтезу розробленого автором кулачково-цівкового механізму з переривчастим обертовим рухом вихідної ланки.

This article is dedicated to dynamic synthesis of the cam and lantern mechanism with intermittent rotational motion of an output link developed by the author.
Keywords: ККД; тиск; ролик; цівкове колесо; коефіцієнт корисної дії