Модернізація зварювальних цехів (курсовий проект) - Маршуба, В'ячеслав Павлович; Сітніков, Борис Валентинович (My University, 2019)
Викладено короткі теоретичні відомості та методичні вказівки для самостійного виконання курсового проекту з дисциплини "Модернізація зварювальних цехів", які дозволяють розв’язати ряд практичних задач з проектування зварювальних цехів та виробництва зварювальних конструкцій. Призначено для студентів денної та дистанційної форми навчання спеціальності 131 "Прикладна механіка" за спеціалізацією 131.11 "Зварювання, споріднені процеси та технології".
Keywords: навчальний посібник; курсовий проект; оформлення звіту; індивідуальні завдання; технологічний процес; обладнання; машинобудівні підприємства; організація робочих місць