Структурно-функціональне моделювання процесу управління економічним потенціалом підприємств - Божанова, О. В. (НТУ "ХПІ", 2010)
В статті розглянуто застосування методу структурно-функціонального моделювання з метою розробки рекомендацій щодо покращення управління економічним потенціалом підприємств.

In the article the applicability of the structural and functional modeling to develop recommendations for improving the economic potential of enterprises.
Keywords: ринкова економіка; метод; стратегічне управління; методичний підхід; принципі цілеспрямованості; структурно-функціональна модель