Особливості професійної самореалізації працівників поліції - Твердохлєбова, Наталя Євгеніївна (Харківський національний університет внутрішніх справ, 2020)
Самореалізація у професії є соціокультурним феноменом, який тісно пов'язаний з конкретною соціальною ситуацією певного часу та простору.
Keywords: самореалізація особистості; особистісні трансформації; професійна деформація