Костюченко, М. С.Півень, Олена Миколаївна2024-01-242024-01-242023Костюченко М. С. Використання діаграми "Склад-властивість" для оптимізації рецептури ікри овочевої гарбузової / М. С. Костюченко, О. М. Півень // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я = Information technologies: science, engineering, technology, education, health : тези доп. 31-ї Міжнар. наук.-практ. конф. MicroCAD-2023, 17-20 травня 2023 р. / ред. Є. І. Сокол ; уклад. Г. В. Лісачук. – Харків : НТУ "ХПІ", 2023. – С. 564.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/73285ukікра овочеваікра гарбузоваГарбузова Експлозіягарбузирецептури ікри овочевоїоптимізація рецептурорганолептична оцінкадегустаційне оцінюваннясимплекс-ґратчасті плани Шеффематематичні моделірівняння регресіїдіаграми "Склад-властивість"рецептурний складікра овочева гарбузова "Гарбузова Експлозія"Використання діаграми "Склад-властивість" для оптимізації рецептури ікри овочевої гарбузовоїArticle