Самостійна дистанційно-мультимедійна робота іноземних студентів технічних університетів на етапі довишівської підготовки - Гаврилюк, Юрій Романович; Сладких, Ірина Анатоліївна (ТОВ фірма "Планер", 2014)
У статті представлені результати організації, досвіду розробки та впровадження відео-уроків з креслення, як самостійної дистанційно-мультимедійної роботи, у систему довишівської підготовки іноземних студентів технічного університету.

The article presents the results of the organization, experience in the development and implementation of video-lessons on drawing, as an independent multimedia work remotely, in pre-university training of foreign students in technical universities.
Keywords: студенти-іноземці; відео-урок; креслення; довишівська підготовка; технічні університети; students-foreigners; video lesson; drawing; preparatory for training; technical universities