Компаративний аналіз міжнародної конкурентоспроможності - Синіговець, Ольга Миколаївна; Новік, Ірина Олексіївна; Перерва, Петро Григорович (My University, 2023)
В рамках даного дослідження була зроблена спроба розробити власну систему експертних оцінок для визначення комплексного показника конкурентної позиції регіону, що складається з 4 типів критеріїв: критерії зовнішнього середовища; критерії міжнародного середовища; техніко-економічні та фінансові; критерії ринкового середовища.
Keywords: міжнародна конкурентоспроможність; компаративний аналіз; критерії оцінювання; міжнародний бізнес