Вплив терміну експлуатації Ag/пемза каталізатора на його ефективність - Бутенко, Анатолій Миколайович; Русінов, Олександр Іванович; Лобойко, Вячеслав Олексійович; Юрченко, Ганна Олександрівна (Технологічний центр, 2013)
У статті наведені дані, що характеризують зміну мольного виходу формальдегіду за будь-який проміжок часу їх чотирьох місячної експлуатації. Наведена графічна залежність мольного виходу формальдегіду від усього терміну промислової експлуатації Ag/пемза каталізатора. У статті представлена лабораторна установка визначення каталітичної активності зразків Ag/пемза каталізаторів, яка незважаючи на простоту оформлення повністю повторює основні елементи промислової установки.
Keywords: формальдегід; активність; регенерація; метанол; установка; мольний вихід