Сучасні напрями розвитку інформаційно-комунікаційних технологій та засобів управління. Том 2 - (:unkn) unknown (Impress, 2023)
У збірнику подано тези доповідей тринадцятої міжнародної науково-технічної конференції "Сучасні напрями розвитку інформаційно-комунікаційних технологій та засобів управління". Розглянуті питання за такими напрямами: теоретичні та прикладні аспекти систем прийняття рішень, оптимізації та управління системами і процесами; комп'ютерні методи та засоби інформаційно-комунікаційних технологій та управління; безпека функціонування комп'ютерних систем та мереж; інформаційні технології у цивільній безпеці; сучасні інформаційно-вимірювальні системи; інформаційні технології у цивільній безпеці.
Keywords: конференції НТУ "ХПІ"; праці вчених НТУ "ХПІ"; обробка даних; комп'ютерні системи; комп'ютерні мережі; інформаційні технології; цивільна безпека