Сирку, Марія АндріївнаБухкало, Світлана ІванівнаІглін, Сергій ПетровичМірошніченко, Наталія МиколаївнаШкредов, Іван СергійовичПахнутова, Марія ІгорівнаШевчук, Тетяна Русланівна2019-06-072019-06-072019Питання комплексного визначення властивостей сировини у межах курсових проектів / М. А. Сирку [та ін.] // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я = Information technologies: science, engineering, technology, education, health : наук. вид. : тези доп. 27-ї міжнар. наук.-практ. конф. MicroCAD–2019, [15-17 травня 2019 р.] : у 4 ч. Ч. 2 / ред. Є. І. Сокол. – Харків : НТУ "ХПІ", 2019. – С. 342.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/41599ukінноваціїборошно пшеничнеклейковинаякістькомплекс білково-протеїназнийкомплекс вуглеводно-амілазнийПитання комплексного визначення властивостей сировини у межах курсових проектівThesis