Застосування терміну "виключні права" на ринку інтелектуальної власності - Лисенко, Андрій Миколайович; Ткачов, Максим Михайлович (Полтавський університет економіки і торгівлі, 2025)
В доповіді доведено, що надзвичайно важливим є не стільки сам факт наявності виключних прав та їх правова охорона, а більш важливим є факт їх виробничо-комерційного використання на промислових підприємствах. Проведене авторами дослідження дозволяє встановити основні форми практичного використання виключних прав в сфері бізнес-діяльності.
Keywords: термінологія інноватики; виключні права; формування; використання; інтелектуальна власність; ринок