Оцінка економічного потенціалу промислового виробництва - Перерва, Петро Григорович (НТУ "ХПИ", 2006)
Розроблено методику оцінки економічного потенціалу промислового підприємства, в основу якої покладено ресурсний підхід. В якості основних видів ресурсів, які визначають величину економічного потенціалу, автор визначив: кадрову, науково-технічну, інформаційну, організаційну та матеріально-технічну складові.

The methodology of assessment of economic potential of industrial enterprises, which was based on a resource approach. The main types of resources that determine the magnitude of the economic potential, the author has identified: personnel, scientific-technical, informational, organizational and logistical components.
Keywords: економіка; потенціал; технології; показники ефективності; промислові підприємства; економічний потенціал