Перевалов, Леонід ІвановичЧаплигін, Л. А.2024-01-232024-01-232021Перевалов Л. І. Вплив вязкості-міцністних властивостей олії сферосом на обрушування насіння соняшнику за мінусових температур / Л. І. Перевалов, Л. А. Чаплигін // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я = Information technologies: science, engineering, technology, education, health : тези доп. 29-ї міжнар. наук.-практ. конф. MicroCAD–2021, [18-20 травня 2021 р.] : у 5 ч. Ч. 2 / ред. Є. І. Сокол. – Харків : Планета-Прінт, 2021. – 213 с.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/73254ukпереробка насіння соняшникусоняшникове насіннясоняшникова оліярослинні жириВплив вязкості-міцністних властивостей олії сферосом на обрушування насіння соняшнику за мінусових температурArticle