Військово-прикладні вправи як засіб підвищення мотивації до занять фізичним вихованням та спортом - Ступницький, О. К.; Цимбалюк, Ж. О. (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
Дослідження спрямоване на визначення сучасних підходів до мотивації до занять фізичним вихованням та спортом, що в перспективі покращує фізичне здоров’я, засобами військово-прикладних вправ та ігор, їх вплив на організм.
Keywords: здоров’я молоді; фізична культура; військові ігри; фізична підготовленість; допризовна молодь; рухова активність