Расчет погрешности замены длинной линии с распределенными параметрами цепной схемой замещения - Хвощан, О.; Иващенко, Д. (НТУ "ХПИ", 2010)
Одержано аналітичні залежності, що дозволяють однозначно визначити необхідне число ланок ланцюгової схеми заміщення довгої лінії для виконання розрахунків із заданою точністю.

Analytical dependences allowing simply defining of the necessary number of links of chain chart of substitution of long line for implementation of calculations with the preset accuracy are got.
Keywords: режимы ЦРП; утечка изоляции; ЦРП; замещение кабеля; зарядная цепь