Вибір оптимального методу розподілу непрямих витрат на промислових підприємствах - Чернишенко, Олена Іванівна; Ларка, Микола Іванович (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2013)
У статті розглянуто методики розподілу непрямих витрат на промислових підприємствах для визначення собівартості одиниць продукції. Дано визначення непрямих витратат, розглянуто складові непрямих витрат. Зроблено висновок щодо вибору оптимального методу розподілу непрямих витрат.

The article deals with determining the distribution of indirect costs in industry to determine the unit cost. The definition of indirect costs, considered components of indirect costs. The conclusion regarding the optimal method of distribution of indirect costs.
Keywords: ринкові умови; повна собівартість продукції; непрямі витрати; ставка розподілу; управлінські рішення; not direct costs; total cost of production; rate distribution; enterprise