Вплив процесів діджиталізації на розвиток промислового підприємства - Кузьминський, Костянтин Миколайович; Перерва, Петро Григорович (Полтавський державний аграрний університет, 2025)
Дослідження підтверджує, що діджиталізація є ключовим фактором розвитку промислового підприємства, забезпечуючи підвищення ефективності, якості продукції та зниження витрат. Впровадження сучасних цифрових технологій сприяє швидкій адаптації до змінних умов ринку та відкриває нові можливості для інновацій. Для максимального використання потенціалу цифрових технологій промисловому підприємству конче необхідне формування відповідної цифрової стратегії, навчання персоналу та впровадження сучасних управлінських підходів.
Keywords: діджиталізація; інформаційні технології; впровадження; ефективність; автоматизація; промислові підприємства