Перспективи розвитку золотовидобувної галузі України - Перерва, Петро Григорович; Ткачова, Надія Петрівна (Харківський національний університет будівництва та архітектури, 2017)
Створення і розвиток золотодобувної і переробної галузі в Україні неможливе без залучення провідних міжнародних золотодобувних компаній світу, які мають успішний досвід здійснення комплексних пошукових, геологорозвідувальних і видобувних проектів у різних країнах світу, а також широкі можливості фінансування необхідних інвестицій.
Keywords: корисні копалини; золото; руда; золотодобувна галузь України