Формування стратегії розвитку ЗЕД підприємства молочної галузі - Чайкова, Олена Ігорівна; Кріштальова, А. І.; Кононенко, Т. П. (НТУ "ХПІ", 2015)
У статті розглядається та аналізується ринок виробництва молочної продукції у країні, враховуючи всі політичні, економічні та соціальні умови, які диктує сьогодення. Предметом аналізу виступає підприємство молочної галузі, яке розташоване в Харківській області та здійснює зовнішньоекономічну діяльність.

The article considers and analyzes the market of dairy products in the country, including all political, economic and social conditions that dictate today. The subject of the analysis supports the dairy industry, which is located in Kharkov region and carries out foreign economic activity.
Development of foreign activity strategy of the dairy industry enterprises
Keywords: стратегічний аналіз; ринок виробництва; зовнішній ринок; конкурентоспроможність; стратегія підприємства; strategic analysis; production; external market; competitiveness; dairy industry; products and business strategy