Использование временных и частотных методов анализа при диагностике нарушений сердечного ритма - Мащенко, Татьяна Георгиевна; Шматок, Т. А. (НТУ "ХПИ", 2007)
В статті наведено аргументи необхідності впровадження нових методів аналізу добової електрокардіограми для більш детальної діагностики порушень синусового ритму. Представлена загальна схема аналізу вегетативної регуляції серцевої діяльності за допомогою математичних та статистичних інструментів.

The arguments of necessity to adopt new methods of analyzing the diurnal electric cardiogram were drawn in the article for more accurate diagnostics in disturbing of the sinus rhythm. There general scheme of analysis of the vegetative regulation of the functioning of the heart is presented with the help of mathematical and statistical instruments.
Keywords: электрокардиосигнал Работа; патологии; практическая медицина; артериальное давление; гуморальные воздействия; аритмия