Визначення центрів відповідальності в системі управління інформаційними витратами підприємства - Замула, Олена Василівна (НТУ "ХПІ", 2012)
В статті досліджується поняття „центр відповідальності” в контексті управління інформаційними витратами на рівні промислового підприємства та аналізуються сучасні прийоми, які покликані значно підвищити продуктивність операційної діяльності, а, отже, покращити фінансовий стан суб’єктів господарювання

In the article the notion “center of responsibility” on enterprise level and information cost’s management were investigated. The modern methods for productivity increasing of operating activities and enterprises financial condition improving, as a result, are analyzed
Keywords: бюджетування; економічний потенціал; продуктивність; фінансовий стан; center of responsibility; informative expenses; budgeting; economic potential