Прогнозування показників банківської діяльності на прикладі банківського сектору Харківського регіону - Самородов, Б. В. (НТУ "ХПІ", 2011)
В статті проаналізований показник «Активи» діяльності банківських установ Харківського регіону за визначений період та, застосовуючи регресійний аналіз, здійснено прогноз його значення на наступний період з використанням довірчих інтервалів. Здійснено порівняльний аналіз отриманих прогнозних результатів із фактичними даними.

In the paper the indicator “Assets” of activity of the banks of Kharkiv region is analyzed for the detected time term and with the help of regression analysis by using the confidence intervals its value is predicted for the next time term. Comparative analysis of the obtained results with the actual data is performed.
Keywords: активи банківські; аналіз регресійний; аналіз порівняльний; інтервали довірчі; bank; prediction; confidence intervals