Аналіз динамічних процесів автономної електроенергетичної системи на базі асинхронізованого генератора з безконтактним каскадним трифазно-трифазним модульованим збуджувачем і комутатором за нульовою схемою під час роботи на активно-індуктивне навантаження - Василів, Карл Миколайович; Галіновський, Олександр Михайлович (НТУ "ХПІ", 2006)
Виконано аналіз динамічних електромагнітних процесів автономної електроенергетичної системи на базі асинхронізованого генератора з безконтактним каскадним трифазно-трифазним модульованим збуджувачем і комутатором за нульовою схемою під час роботи на активно-індуктивне навантаження. Встановлено основні закономірності перебігу динамічних електромагнітних процесів залежно від схеми модулятора та параметрів системи керування комутатором.

The paper presents analysis of dynamic electromagnetic processes in a self-contained electric system based on an asynchronous motor with a noncontact cascade three-phase-three-phase modulated driver and a commutator according to schemezero under active-inductive load operation. The basic mechanisms of the dynamic electromagnetic processes are revealed subject to the modulator circuit and commutator control system parameters.
Analysis of dynamic processes in a selfcontained electric system based on an asynchronous motor with a noncontact cascade three-phase-three-phase modulated driver and a commutator under scheme-zero in activeinductive load operation
Keywords: електроенергетичні системи; системи генерування енергії; стійкість роботи комутатора; якість напруги; статичне навантаження; dynamic electromagnetic process; self-contained electric system; asynchronous motor; analysis