Побудова приймаючого аналогового тракту на базі біквадратного фільтру для використання у електромагнітно-акустичній товщинометрії та дефектоскопії - Десятніченко, Олексій Володимирович; Сучков, Григорій Михайлович; Хащіна, Сергій Володимирович; Синельникова, А. А.; Горбашова, Г. Г. (НТУ "ХПІ", 2013)
Запропоновано приймаючий аналоговий тракт на основі біквадратного фільтру. Розглянуті основні етапи розробки. Проведена практична реалізація та випробовування. Зроблені висновки щодо доцільності використання та дані поради по вибору оптимальних налаштувань.

A receiving analog path based biquadratic filter. The main stages of development. Conducted practical implementation and testing. Conclusions regarding the advisability use of data and tips on selecting the optimum settings
The construction of the reception of the analog section on the basis of biquadrate filter for use in the electromagnetic-acoustic thickness measurement and flaw detection
Keywords: операційний підсилювач; етапи розробки; electromagnetic-acoustic transducer; analog path; biquadrate filter operational amplifier