Тепло- та масообмін. Текст лекцій і задачі з коментарями до розв'язання - Акмен, Роберт Генріхович (НТУ "ХПІ", 2009)
Текст лекцій містить повний курс дисципліни з задачами, необхідними таблицями та номограмами. Включає розділи: теплопровідність, конвективний теплообмін в однофазних середовищах, тепло- та масообмін в двофазних середовищах, променистий теплообмін, основи розрахунку теплообмінних апаратів. Призначено для студентів фахів «Теплоенергетика» та «Енергетичний менеджмент». Може бути корисним студентам енергетичного профілю.
Keywords: теплопровідність; теплообмін конвективний; тепловіддача; обтікання повздовжнє; течія рідини; обтікання поперечне; метали рідкі; газ; перетворення фазові; теплообмін випромінюванням; апарати теплообмінні