Сучасні тенденції міжнародних економічних відносин. Економічна інтеграція України у світове господарство - Посохов, Ігор Михайлович; Перерва, Петро Григорович; Матросов, Олександр Дмитрович; Дюжев, Віктор Геннадійович; Матросова, Вікторія Олександрівна (НТУ "ХПІ", 2016)
Монографія досліджує науково-методичні та практичні питання удосконалення наукового забезпечення глобальних трансформаційних процесів в економіці та у галузі міжнародних економічних відносин. Представлені результати досліджень стану, тенденцій розвитку та сучасних проблем інтеграційних процесів, нових методів діяльності в умовах глобальної трансформації народного господарства та формування міждержавних ринкових утворень, розроблені відповідні рекомендації. Призначена для наукових робітників, викладачів, аспірантів, а також для спеціалістів, які займаються дослідженнями проблем міжнародних економічних відносин та працюють у різних галузях економіки.
Keywords: економіка; міжнародні економічні відносини; міжнародний бізнес; державний борг; управління ризиками; інвестиційні проекти; соціальна відповідальність; маркетингова політика підприємства; ціноутворення; страхування; страхові послуги