Робоча програма навчальної дисципліни "Правове забезпечення діяльності у сфері безпеки" - Хвостенко, Владислав Сергійович; Гаврилова, Алла Андріївна (My University, 2022)
Мета навчальної дисципліни "Правове забезпечення діяльності у сфері безпеки" – формування теоретичних знань з основ посилення якості управління сектором безпеки (УСБ) за допомогою ефективного і дієвого забезпечення безпеки в умовах демократичного нагляду і контролю.
Keywords: оборонний менеджмент; управління сектором безпеки; інформаційна безпека держави; політика національної безпеки.; політика безпеки