Методичні рекомендації для самостійної роботи здобувачів вищої освіти з дисципліни "Податковий менеджмент" - Назарова, Тетяна Юріївна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
Пропоновані методичні рекомендації до самостійної роботи студентів будуть корисними для здобувачів вищої освіти спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок» для перевірки і відпрацювання результатів навчання з курсу «Податковий менеджмент», формування стратегічного мислення та перспективного планування у сфері оподаткування бізнесу, здатності обґрунтовувати варіанти управлінських рішень, оцінювати їхню ефективність за наявних законодавчих обмежень та етичних аспектів, здійснювати податкове консультування та приймати рішення під час проведення податкових перевірок.
Keywords: методичні вказівки; самостійна робота; податковий менеджмент; менеджмент; податки; оподаткування