Фінансовий облік І - Кузнецова, Світлана Олександрівна (My University, 2021)
Викладено основи фінансового обліку І. Розкрито ключові питання обліку запасів, основних засобів та нематеріальних активів, грошових коштів та дебіторської заборгованості, фінансових інвестицій і витрат діяльності. Практичні завдання доповнено переліком контрольних запитань та тестових завдань. Призначено для студентів ВНЗ зі спеціальності 071 "Облік і оподаткування".
Keywords: практикум; грошові кошти; облік нематеріальних активів; фінансові інвестиції; дебіторська заборгованість