Исследование целесообразности оборудования современных колесных тракторов АБС - Бондаренко, Анатолий Игоревич (НТУ "ХПИ", 2010)
Обґрунтована доцільність обладнання сучасних колісних тракторів АБС. Наведені швидкості руху сучасних тракторів; характеристики тракторів, в базову комплектацію яких входить АБС; позитивні та негативні сторони обладнання тракторів АБС.

Expedience of equipment of the modern wheeled tractors of ABS is grounded. The rates of movement of modern tractors are resulted; descriptions of tractors ABS is included in base acquisition of which; positive and negative sides of equipment of tractors of ABS.
Keywords: автотранспортные средства; антиблокировочная система; скорости движения тракторов; характеристики тракторов; тормозная эффективность; устойчивость; управляемость