Вплив змінності погодно-кліматичного чинника на невизначеність при виборі термічного опору огороджувальної конструкції будинку - Волощук, Володимир Анатолійович (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2012)
В статті показано, що урахування імовірнісного характеру зміни кількості градусо-діб у багаторічному перерізі може істотно вплинути на невизначеність параметрів вибору опору теплопередачі огороджувальної конструкції будинку.

It is shown, that consideration of stochastic change of heating degree days over years can substantially affects the vagueness of parameters of choosing thermal resistance of building envelope.
Keywords: теплопередача; градуси; час