Аналіз інвестиційної привабливості залізничного транспорту України - Давидова, Т. В. (НТУ "ХПІ", 2012)
В роботі проаналізовано техніко-економічний стан та функціонування залізничного транспору, як конкурентоспроможної галузі. Розглянуті перспективні напрямки інвестування залізничного транспорту. Визначені приоритетні напрямки вкладання інвестиційних ресурсів для подальшого розвитку залізничної галузі.
Keywords: інвестиції; конкурентоспроможність; інвестиційні ресурси; investment; rail transportation; investment resources