Взаємозалежність моделі управління конкурентоспроможності підприємства та сталого розвитку - Маковоз, Оксана Сергіївна (Київський національний університет культури і мистецтв, 2022)
Розглянуто систему управління конкурентоспроможністю підприємства як спосіб створення ефективної взаємодії між управлінськими та виконавчими структурами, що є фундаментом сталого розвитку бізнес-середовища як всередині країни та за її межами.
Keywords: підвищення конкурентоспроможності; цілі сталого розвитку; управління; бізнес; система управління