Результати проведення експериментальних робіт безконтактного виявлення каналів витоку інформації по віброакустичному каналу - Борзов, М. М. (НТУ "ХПІ", 2011)
У статті розглянути методи кореляційної спекл-інтерферометрії на підставі аналізу зображень спеклу структур, які знаходяться під впливом акустичних пружних коливань для виявлення можливих каналів витоку інформації.

The methods of correlation speckle interferometry-based image analysis speckle structures that are influenced by acoustic vibrations of elastic channels to identify possible leaks are discused.
Keywords: несанкціонований доступ; ЛСАР; нанотехнології; працівники силових структур; зміщеня поверхні