Науково-методичні рекомендації з удосконалення конкурентоспроможності машинобудівного підприємства на підставі застосування інструментів ризик-менеджменту - Посохов, Ігор Михайлович; Чепіжко, Олена Володимирівна; Падалка, Павло Андрійович (ТОВ "Міжнародний бізнес центр", 2022)
Визначено, що в сучасних умовах розроблення науково-методичних рекомендацій з удосконалення конкурентоспроможності машинобудівного підприємства на підставі застосування інструментів ризик-менеджменту є актуальною проблемою, вирішення якої дозволить підвищити рівень конкурентоспроможності машинобудівних підприємств. Запропоновано науково-методичні рекомендації з удосконалення конкурентоспроможності машинобудівного підприємства на підставі застосування інструментів ризик-менеджменту.
Scientific and methodological recommendations for improving the competitiveness of a machine-building enterprise on the basis of applying risk management tools
Keywords: конкурентоспроможність; ризик; управління ризиками; інструменти управління ризиками; науково-методичний підхід; машинобудівне підприємством