Концепція фінансового контролінгу в механізмі управління державними підприємствами - Іменинник, А. М.; Губська, Л. І.; Міщенко, В. Я. (НТУ "ХПІ", 2011)
Розглядається значення фінансового контролінгу з його складовою продуктивності факторів в системі управління підприємс твом.

Value of financial controlling with its component of productivity of factors in a control system of the enterprise is considered.
Keywords: кризова ситуація; економіка; менеджмент; ліквідність; МОП