Текст лекцій з курсу "Аналітичне забезпечення інноваційно-інвестиційної діяльності" - Юр'єва, Ірина Анатоліївна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2023)
Текст лекцій включає основні питання, пов'язані з теорією аналітичного забезпечення інноваційно-інвестиційної діяльності, з точки зору організації облікової діяльності. Навчальна дисципліна є вибірковою дисципліною у блоці гуманітарної та соціально- економічної підготовки, які викладаються бакалааврам на четвертому курсі. Вона призначена для формування у студентів теоретичних знань про зміст інноваційно-інвестиційної діяльності, нормативно-правову базу інноваційно-інвестиційної діяльності в Україні, принципи, на яких базуються інноваційно-інвестиційної діяльності, структуру та показники оцінки інноваційно-інвестиційної діяльності.
Keywords: текст лекцій; інноваційно-інвестиційна діяльність; аналітичне забезпечення; облікова діяльність; соціально-економічна підготовка; нормативно-правова база