Основи систем автоматизованого проєктування - Переверзєва, Алевтина Миколаївна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2026)
У тексті лекцій наведено теоретичні аспекти, приклади вирішення практичних завдань з поясненями, а також надано переліки завдань для самостійного рішення по кожній з тем дисципліни «Основи систем автоматизованого проєктування». Призначено для бакалаврів напряму підготовки G7 – «Автоматизація, комп’ютерно-інтегровані технології та робототехніка» для всіх форм навчання.
Keywords: текст лекцій; автматизоване проєктування; проєктування; автоматизація; робототехніка; комп'ютерно=інтегровані технології