Методи корекції техніки бігових вправ для студентів закладу вищої освіти - Кандиба, І. В. (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2019)
Корекція помилок, що допускають студенти закладу вищої освіти у секціях з легкої атлетики.
Keywords: легка атлетика; виконання бігових вправ студентами; розвиток студентського спорту; визначення помилок