Розробка магнітних відстійників для підвищення ефективності очищення мастильно-охолоджувальних рідин при ремонті деталей засобів транспорту - Гулевський, Вадим Борисович (НТУ "ХПІ", 2009)
Робота присвячена питанням розробки магнітних відстійників для очищення мастильно-охолоджувальних рідин в технологічних процесах відновлення деталей при ремонті засобів транспорту.

The work considers questions of development of magnetic purifiers for refining lubricant-cooling liquids in technological processes of components renewal at repair of transport facilities.
Development of magnetic purifiers for increase in technical liquids refinement efficiency at transport facilities components renewal
Keywords: автомобільний транспорт; запасні частини; шліфування; магнітне поле; transport; magnetic purifiers; lubricant-cooling liquids