Дослідження тенденцій розвитку аутсорсингу інформаційних технологій - Назаренко, Станіслав Миколайович; Перерва, Петро Григорович (Рівненський державний гуманітарний університет, 2022)
В науковій доповіді показано як відбувалося зародження та розвиток аутсорсингових відносин в ІТ-сфері, нарощування їх функціонального змісту та які кардинальні зміни мали місце в економічній, організаційній та управлінській сфері бізнес-діяльності промислових підприємств.
Keywords: інформаційні технології; зовнішні підприємства; аутсорсинг; послуги; ефективність