Оптимизация электромеханических систем приводов машин по коэффициенту динамичности - Самидов, Халил Самид; Агаев, Ф. Ф. (НТУ "ХПИ", 2008)
Робота присвячена методиці оптимізації параметрів електромеханічних систем, приводів машин, що дозволяють створювати машини з найменшими динамічними властивостями та якнайкращими зменшеннями амплітуд коливань.

This work is devoted to questions of optimization of parameters of electromechanical system of driving gear of machines, allowing to create the machines on less coefficient of dynamics and more damping of vibration.
Keywords: механизмы; привод машины; коэффициент динамичности; зубчатая передача; электропривод; масса; дифференциальные уравнения