Удосконалення протипожежного обладнання для підвищення рівня безпеки праці на підприємстві - Євтушенко, Єгор Дмитрович; Шмикова, Вікторія Андріївна; Євтушенко, Наталія Сергіївна (My University, 2022)
Обґрунтовано необхідність підвищення рівня безпеки шляхом удосконалення протипожежного обладнання у випадку виникнення надзвичайних ситуацій.

The necessity of improving the level of safety by improving fire-fighting equipment in case of emergency situations is justified.
Improvement of fire safety equipment to improve the level of occupational safety at the enterprise
Keywords: протипожежне обладнання; ризик виникнення надзвичайної ситуації; пожежна безпека; fire-fighting equipment; risk of an emergency; fire safety