Виставка як ефективний засіб маркетингової діяльності підприємства - Косенко, Олександра Петрівна; Балишева, В. Д. (НТУ "ХПІ", 2014)
В статті розглянуто значення виставок як ефективного маркетингового інструменту практичної реалізації ринкових цілей підприємства для досягнення комерційного результату, визначено можливості які надає підприємству участь у виставках.

In article value of exhibitions as effective marketing instrument of practical realization of the market purposes of the enterprise for achievement of commercial result is considered, are defined opportunities which are given to the enterprise by participation in exhibitions.
Exhibition as effective remedy of marketing activity of the enterprise
Keywords: національна економіка; комерційні підприємства; інтегровані маркетингові комунікації; презентації; особисті контакти; exhibition; marketing communications; presentation; personal contacts are integrated