Числові методи аналізу з охорони праці - Семенов, Євгеній Олександрович; Райко, Валентина Федорівна; Ільїнська, Ольга Ігорівна (My University, 2022)
Даний практикум має на меті формування у майбутніх фахівців вміння практичного застосування отриманих знань з курсу «Числові методи аналізу з охорони праці» і використання їх для розробки корегуючих заходів з менеджмента безпеки праці економічних структур, методів систематизації, опрацювання й аналізу масових експериментальних чисельних даних з розробки стратегії підприємств у забезпеченні промислової безпеки і здоров’я працюючих.
Keywords: практикум; числові методи аналізу; охорона праці; аналіз даних; аналіз травматизму