Корупція в інтелектуальній сфері як фактор загроз національній безпеці - Кабак, Катерина Сергіївна; Перерва, Петро Григорович (My University, 2022)
Доведено, що в нашій країні явище корупція викликає звикання у суспільства, таким чином люди вважають, що такий негативний фактор є нормою життя. Через корупцію країна підставляє економічну сторону держави, це зупиняє інвестування іноземних країн, також це створює тіньову економіку.
Keywords: інтелектуальна власність; корупція; комплаєнс; національна безпека