Навчальні заняття з дисципліни "Фізичне виховання" у сучасних умовах - Глядя, Сергій Олександрович; Юшко, Олексій Володимирович; Любієв, Альберт Гнатович (Національний аерокосмічний університет імені М. Є. Жуковського "Харківський авіаційний інститут", 2023)
Акцентовано увагу щодо основних видів навчальних занять дисципліни «Фізичне виховання» при викладанні у дистанційній формі навчання. Запропоновано види практичних занять, представлено розроблені індивідуальні практичні роботи для здобувачів вищої освіти усіх спеціальностей основної та спеціальної медичних груп.
Keywords: здібності; здобувачі вищої освіти; практичні заняття; уміння; фізичне виховання