Методичні вказівки до самостійної роботи студентів з освітнього компоненту "Педагогіка" - Борейко, Наталя Юріївна; Юшко, Олексій Володимирович; Азаренкова, Любов Леонідівна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
У методичних вказівках визначено методику підготовки до самостійної роботи, сформульовано тематики самостійної роботи та індивідуального завдання (реферату) з освітнього компоненту «Педагогіка» для студентів НТУ «ХПІ» спеціальності 017 «Фізична культура і спорт» (бакалавр). Наведено вимоги до структури та оформлення реферату. Надані теми рефератів. Матеріали до самостійної роботи студентів систематизовані та базуються на аналізі сучасних наукових і методичних джерелах інформації.
Keywords: методичні вказівки; самостійна робота; педагогіка; розподіл навчального часу; вимоги до оформлення реферату; навчальний процес