Структурно-логічна схема механізму управління сталим розвитком підприємства - Сітак, Ірина Леонідівна (НТУ "ХПІ", 2011)
В статті розглядаються основні засади формування стійкості підприємства в умовах ринкового динамічного середовища. Проаналізовано сутність категорії «стійкість», виділено основні фактори впливу на стійкість підприємства. Запропоновано структурно-логічну схему механізму управління сталим розвитком підприємства.

In article major factors of formation of stability of the enterprise in the conditions of the market dynamic environment are considered. The essence of a category "stability" is analysed, major factors of influence on stability of the enterprise are allocated. The structurally-logic scheme of the mechanism of management is offered by an enterprise sustainable development.
Keywords: управління підприємством; менеджмент; стійкість фінансова; ефективність підприємства