Моделювання роботи коаксиально-лінійного синхронного вібратора з магнітним підвісом - Голенков, Геннадій Михайлович; Пархоменко, Дмитро Ігорович; Макогон, Сергій Андрійович; Бондар, Роман Петрович; Богаєнко, Микола Володимирович; Попков, Володимир Сергійович (НТУ "ХПІ", 2008)
Моделюється робота коаксиально-лінійного синхронного вібратора з магнітним підвісом. Отримано електромеханічні параметри та характеристики вібратора для закону регулювання U/f=const. Розрахунок потокозчеплення виконується на основі розв’язку задачі розподілу електромагнітного поля в активній зоні вібратора та магнітного підвісу.

Operation of a coaxial linear synchronous vibrator with magnet suspension is simulated. Electromechanical parameters and characteristics of the vibrator are obtained for the control law of U / f=const. Calculation of the magnetic linkage is performed on the basis of solving the problem of electromagnetic field in the active zone of the vibrator and the magnet suspension.
Simulation of operation of a coaxial linear sysnchronous vibrator with magnet suspension
Keywords: електромагнітні вібратори; постійні магніти; рідкоземельні матеріали; двигуни обертання; амплітуда коливань; дебалансні системи; coaxial linear synchronous vibrator; operation; simulation